André Hazes neemt radicaal besluit: “Die tijd is echt voorbij”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
André Hazes heeft een opvallend besluit genomen. De Nederlandse Story schrijft dat het ruige artiestenleven momenteel voorbij is voor de zanger.

André Hazes is sinds de lockdown weer flink aan het sporten geslagen. Hij drinkt geen druppel alcohol meer en hij eet gezond. Zijn leven is tegenwoordig gestructureerd, en dat geldt ook voor zijn avondmaal. Want echt gevarieerd is dat niet. Op instagram laat André immers weten dat hij al twee maanden lang letterlijk elke avond 400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappelen eet.

Hazes heeft van de coronaperiode gebruik gemaakt om zijn leven drastisch om te gooien. Hij heeft nu regelmaat in zijn leven. Hij eet en traint volgens een strak schema. In een gesprek met Algemeen Dagblad voegde hij eraan toe dat zijn focus nu op zijn gezin ligt. “Ik wil de beste versie van mezelf worden, als man, als vader. Ik drink geen alcohol meer, sport twee keer per dag.”

“Ik ben nu veel meer betrokken bij het leven van mijn zoon, want ik was altijd weg, of lag nog te slapen omdat ik zo laat thuis was', biecht André op. 'Ik heb altijd domme dingen gedaan. Ging ik stappen, was er drank in het spel. Ik ben superimpulsief geweest. Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden.”