Echt hartverwarmend wat Monique Westenberg gedaan heeft: “Heb geen seconde getwijfeld”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, zet zit graag in voor het goede doel. Dit keer toonde ze haar gouden hart in een kinderziekenhuis in Rotterdam.

“Kindjes horen niet ziek te zijn! Helaas liggen er veel te veel zieke kindjes in de Nederlandse ziekenhuizen. Toen @droomdeurtjes mij vroeg om als Rotterdamse mee te gaan naar het Sophia kinderziekenhuis twijfelde ik geen seconde”, schrijft Monique Westenberg op Instagram.

“Samen met Margreet van Droomdeurtjes zijn wij gisteren 75 deurtjes met brievenbusjes gaan brengen. Zo kunnen er ‘s nachts in 75 kamers een elfje of draakje langskomen om de zieke kindjes kleine handgeschreven boodschapjes achter te laten. Ze zullen die kindjes hiermee moed, kracht, veiligheid en vriendschap geven.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kindjes horen niet ziek te zijn! Helaas liggen er veel te veel zieke kindjes in de Nederlandse ziekenhuizen. Toen @droomdeurtjes mij vroeg om als Rotterdamse mee te gaan naar het Sophia kinderziekenhuis twijfelde ik geen seconde. Samen met Margreet van Droomdeurtjes zijn wij gisteren 75 deurtjes met brievenbusjes gaan brengen. Zo kunnen er ‘s nachts in 75 kamers een elfje of draakje langskomen om de zieke kindjes kleine handgeschreven boodschapjes achter te laten. Ze zullen die kindjes hiermee moed, kracht, veiligheid en vriendschap geven. De zusters van het Sophia namen deze kadootjes graag van ons aan om zo snel mogelijk dit avontuur met de kindjes te gaan beleven ?? (?: @manoukkuijpersfotografie)

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op