Afgrijselijke groepsverkrachting op voetbalveld: "Het meisje werd vastgebonden en gefilmd"

bron: sudinfo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De politie is gisterenavond een onderzoek gestart in de provincie Henegouwen naar een groepsverkrachting. Het slachtoffer is een meisje van dertien jaar. De feiten vonden plaats naast een voetbalveld.

In totaal zijn er zeker zes minderjarigen tussen elf en veertien jaar betrokken bij de feiten. Twee jongens zouden actief het meisje hebben verkracht, de andere vier stonden ernaast en filmden het. De feiten vonden plaats op een voetbalveld in Hensies in Henegouwen. 

De feiten kwamen aan het licht toen een van de jongeren het verhaal aan zijn moeder vertelde. De jongeman zag zichzelf ook als slachtoffer omdat een aantal van hen werden verplicht te kijken naar hoe het meisje werd vastgebonden, geslagen en verkracht door 'de leider' van de groep. 

Het filmpje werd in eerste instantie gewist maar kon nog teruggevonden worden in het geheugen van de smartphone. Alle minderjarigen staan nu onder de bescherming en begeleiding van Justitie. Ze mogen in geen geval contact opnemen met elkaar. De twee verkrachters werden geplaatst in een gesloten centrum.