Na maagoperatie krijgt Celien Deloof nu erg kwetsende commentaren over zich heen: “Dit kreeg ik naar mijn hoofd gezwierd”

bron: Van Gils & Gasten
door: PMN
Afbeelding bron: Eén
Celien Deloof weegt intussen 33 kilo lichter. De dochter van Margriet Hermans liet vorig jaar een maagoperatie uitvoeren, maar daar krijgt ze nu negatieve reacties op.

“In september 2018 heb ik een maagoperatie laten uitvoeren. Er gaat een heel proces aan vooraf”, zegt Celien Deloof in ‘Van Gils & Gasten’. “Ik heb daar ook veel over nagedacht en opgezocht. Mijn gezondheidstoestand woog niet meer op tegen de risico’s van een operatie. Ik zou misschien ook iets gekregen hebben door mijn overgewicht. Zo’n operatie blijft natuurlijk wel prutsen aan je lichaam.”

Maar nu krijgt Celien kwetsende commentaren te horen. “Vorige week is het verhaal in de pers verschenen. Er wordt heel veel naar je hoofd gezwierd. Ze zeggen dat het heel makkelijk is om het te laten doen en dat ik me nu weer kan volsteken op bv-feestjes. Maar dat is niet van toepassing. Mijn leven is nu wel voor de volle 200% veranderd. Ik ben op zes maanden al 33 kilo verloren. Ik voel een hele energieboost die ik al jaren niet gevoeld heb. Overgewicht zit zeker bij ons in de familie.”