An Swartenbroekx ziet een enorm probleem voor de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’: Dit is er aan de hand

bron: Het Belang van Limburg
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De hype rond de reboot van 'F.C. De Kampioenen' is groot. Maar er is nog heel wat werk aan de winkel. Dat vertelt actrice An Swartenbroekx in Het Belang van Limburg.

Actrice An Swartenbroekx is heel blij met de nieuwe afleveringen van 'F.C. De Kampioenen'. “Ik was met Herman Verbruggen aan het bekijken wat we konden doen voor het dertigjarige jubileum. Als wij ook maar één voet buiten durven zetten, vragen de mensen: 'Wanneer komen er nieuwe afleveringen?' Elke dag opnieuw”, aldus An in Het Belang van Limburg.

“Herman heeft met die info naar Eén-netmanager Olivier Goris gebeld en zo is de bal aan het rollen gegaan. Geweldig, niet alleen voor de fans, maar ook voor ons. Vanaf september volgend jaar beginnen we te draaien.”

De herkenbaarheid moet groot zijn, de vertrouwde decors keren terug. Al duikt daar toch een probleem op. “Die moeten we wel opnieuw bouwen. Want een vijftal jaar geleden reisden onze decors het land rond voor een aantal expo's. Na de laatste - in Oostende was dat - hebben ze bijna alles naar het containerpark gebracht. Dus, niet alleen voor mij is er nog werk aan de winkel, maar ook voor de decorbouwers.”