Advocaat van Ridouan, moordenaar van Jill, onthult schokkend geheim over het koppel: “Er is niets van waar”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
De advocaat van Ridouan, de man die zijn ex-vriendin Jill Himpe dinsdag om het leven bracht, onthult geheim over het koppel dat zelfs de familie niet wist.

“Hij is niet eens de ex-vriend, maar de huidige vriend. Ridouan en Jill waren al twaalf jaar een koppel en zijn in augustus even uit elkaar gegaan. Maar kort daarna werden ze opnieuw een koppel. De familie van Jill wist dat niet, omdat de relatie tussen haar moeder en Ridouan vertroebeld was”, zegt de advocaat.

“Het onderzoek zal uitwijzen dat dit klopt, zodra de gsm’s van mijn cliënt en die van het slachtoffer worden uitgelezen. De avond voor de moord liepen ze trouwens nog hand in hand door Kortrijk”, stelt hij. 

“Dinsdagochtend zou Ridouan Jill van haar werk oppikken. Mijn cliënt zegt dat het in de auto tot een ruzie is gekomen, na een vraag over ontrouw. Daarop heeft hij in een vlaag van zinsverbijstering een mes gegrepen. Dit is dus géén vooraf geplande moord en géén onvermijdelijk einde na maandenlange bedreiging en stalking. Mijn cliënt heeft veel spijt en heeft goed meegewerkt aan de reconstructie”, aldus de adcovaat van de dader.