Het gaat niet goed met 13-jarige Lindsay die op school in elkaar werd geslagen: “Ze durft niet meer naar school en er is nog iets”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: ATV
Eerder deze week kwam er het schokkende nieuws dat de 13-jarige Lindsay in elkaar werd geslagen op haar school in Merksem. Bovendien werd alles ook nog eens alles gefilmd.

De school schorste intussen de daders, maar het litteken bij Lindsay blijft. Het meisje is getekend voor het leven door dit voorval.

Ellen Somers is auteur en ervaringsdeskundige. Ze is ook de begleidster van Lindsay en haar familie in deze moeilijke periode. “Het meisje durft niet meer naar school en ook haar veiligheid wordt door haar moeder in vraag gesteld. Dit bleek uit het gesprek dat ik had met Lindsay gisterenavond”, laat Ellen weten aan onze redactie.

“Ook de school en ik zitten volgende week samen om in het belang van alle partijen tot een oplossing te komen. En hoewel ze hun fouten toegaven vind ik dit nog knapper. Voor Lindsay en haar familie stond de afgelopen 24 uur de wereld letterlijk stil.”