Grote zorgen om Bab Buelens en Vincent Banic: “Dit zou voor het koppel weleens wrede gevolgen kunnen hebben”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Zaterdag 30 november wordt een hoogdag voor Bab Buelens en Vincent Banic. Dan worden de Story Showbizz Awards uitgereikt en één van belangrijkste categorieën is die van het Mooiste BV-koppel.

Bab Buelens en Vincent Banic zijn bij de favorieten om die trofee in de wacht te slepen. Voor de fans van ‘Familie’ bestaat er in ieder geval geen twijfel over: Bab en Vincent verdienen de titel van Mooiste BV-koppel van 2019 dubbel en dik. Al is het volgens weekblad TV Familie nog maar de vraag of het koppel deze bekroning wel zal ‘overleven’. De geschiedenis bewees dan ook het tegendeel...

De trofee van Mooiste BV-koppel zou voor Bab en Vincent weleens minder fraaie gevolgen kunnen hebben. Want die award lijkt de jongste jaren ‘vervloekt’ te zijn. De winnende koppels van de twee voorgaande jaren zagen - vrij snel nadat ze hun trofee kregen - hun relatie jammerlijk op de klippen lopen. Het einde van die relaties kwam dan ook totáál onverwacht.

In 2017 waren dat Viktor Verhulst en Marthe van K3. En vorig jaar Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’. Deze twee koppels waren in de wolken met hun liefdestrofee. Maar iedereen weet hoe het hen sindsdien is vergaan. Wacht Bab en Vincent eenzelfde trieste lot als ze met de titel van Mooiste BV-koppel worden bedacht? Hopelijk doorbreken zij die vloek als ze de trofee winnen!