Viktor en Marie Verhulst gaan samen voor verrassende carrièrewending: Ze zijn de eerste broer en zus die dit zullen doen in Vlaanderen

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst en zijn zus Marie hebben groot nieuws te melden. Ze gaan voor een opvallende carrièrewending.

Marie en Viktor Verhulst gaan samen een radioprogramma presenteren. Het programma zal ‘Studio Verhulst’ heten en vanaf 15 januari elke woensdagnamiddag tussen twee en vier op NRJ te beluisteren zijn. Daarmee worden ze meteen de eerste broer en zus die in Vlaanderen samen radio maken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 

“De nadruk ligt op de muziek”, aldus Viktor in Het Nieuwsblad, die onlangs nog deelnam aan 'Dancing With The Stars'. “Muziek van nu, met de beste hits. Kortom, de NRJ-sound die helemaal aansluit bij onze smaak én energie.”

“Wij zijn allebei heel spontaan en nemen onszelf niet altijd even serieus. Dat willen we graag overbrengen in onze stijl”, zegt Marie. “Als broer en zus kun je meer tegen elkaar zeggen, meer dan tegen om het even wie. De luisteraar zal dan ook onze speciale band voelen.”

Al voegt Marie eraan toe dat zij en haar broer vroeger niet altijd twee handen op één buik waren. “Sinds enkele jaren kunnen wij het uitstekend met elkaar vinden, maar vroeger was dat wel anders. Wij maakten véél ruzie, over zowat álles.”