De Efteling pakt uit met geweldig nieuwtje en jij kan het misschien wel gratis beleven

door: STS
Afbeelding bron: Efteling
Wie graag eens een nachtje doorbrengt op een unieke locatie, moet zeker meedoen aan een wedstrijd die pretpark de Efteling heeft uitgeschreven.

Dit voorjaar kunnen drie gezelschappen namelijk exclusief en eenmalig overnachten op drie verschillende locaties in de Efteling. "Dat heeft nog nooit eerder plaatsgevonden", klinkt het bij het pretpark.

Onder De Vliegende Hollander, in het Sprookjesbos of naast de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz wordt een uniek verblijf ingericht voor een eenmalige overnachting.

Kaatsheuvel

Hoe kans maken op deze unieke overnachting? Ga naar Natuurhuisje.be en zoek op locatie ‘Kaatsheuvel’. Daar vind je de unieke en natuurrijke locaties in de Efteling. Voor iedere deelname wordt er trouwens een boom geplant.

Vanaf vandaag maakt iedereen die zich inschrijft kans op de overnachting. Na 22 januari wordt bekend welke gezelschappen daadwerkelijk deze zomer onder De Vliegende Hollander, in het Sprookjesbos of naast de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz mogen overnachten. De overnachtingen vinden plaats op een vaste datum, die later wordt bekendgemaakt.