'Vertrek Harry en Meghan diende om de waarheid over mij in de doofpot te stoppen'

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
In België heeft koning Albert pas toegegeven dat hij de vader is van Delphine Boël, maar het Britse koningshuis zou ook wel eens verveeld kunnen zitten met een gelijkaardige zaak. Een man beweert dat prins Charles zijn vader is.

Een Britse ingenieur van 53, die in Australië woont, beweert dat hij het liefdeskind is van prins Charles en Camilla. Hij trekt naar het Hooggerechtshof om zijn gelijk te halen.

Simon Dorante-Day zoekt al lange tijd naar zijn biologische ouders en stelt dat hij telkens uitkomt bij Charles en Camilla. Hij zegt dat zijn adoptie grootouders Winifred en Ernest voor de Britse koningin werkten en dat zij hem vaak hebben verteld dat hij het kind was van Charles en Camilla.

Zijn claim werd al drie keer weggelachen door de rechtbank, maar Simon geeft de strijd nog niet op. "Ik weet dat het ongelooflijk klinkt, maar alles wat ik zeg is controleerbaar... Ik ben gewoon een man die op zoek is naar mijn biologische ouders, en elke weg heeft me terug naar Camilla en Charles geleid", citeert Daily Mail.

De man beweert dat het koningshuis zijn intentie om naar het Hooggerechtshof te stappen voor Kerstmis te weten is gekomen en dat daardoor paniek is ontstaan en dat zijn zaak druk werd besproken terwijl de hele wereld het had over de Megxit, het vertrek van Harry en Meghan Markle uit het koningshuis.