Hoe wegenwerken in Ukkel Saelemaekers de deal van zijn leven bezorgden

door: BVDO
De overstap van Alexis Saelemaekers naar AC Milan is een ferme opsteker voor Jean-Marc Schellens, de makelaar van het voormalige Anderlechttalent. De connectie tussen de twee kwam er op een heel bijzondere manier staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Jean-Marc Schellens is de makelaar van Saelemaekers. Op zich niks bijzonders zou je denken. Ware het niet dat Schellens eigenlijk een restaurantuitbater is. Per ongeluk werd hij makelaar van Saelemaeckers.

Tijdens wegenwerken voor zijn restaurant ’t Misverstand in Ukkel daalden zijn inkomsten zo danig dat zijn goede vriend Emilio Ferrara hem uit de nood hielp. Die raadde Schellens aan om makelaar te worden en Saelemaeckers onder zijn hoede te nemen.

Samen met de ouders volgde hij Saelemaeckers goed op. De twee werden heel close en via Herman Van Holsbeeck leerde hij ook wat kneepjes van het vak. Dat leverde Saelemaeckers een jaarloon van 700.000 euro op indertijd. Nu volgde nog de deal met AC Milan. Iets wat Schellens trouwens van dichtbij zal opvolgen, in Milaan.