Nicoline Hummel deelt vreselijk verhaal van haar vriendin in Italië: “Dit gebeurde er toen haar moeder een hartaanval kreeg”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Het epicentrum van het coronavirus bevindt zich in Italië. Het zijn schrijnende beelden die ons vanuit het land bereiken. De ziekenhuizen zitten overvol met coronapatiënten.

Nicoline Hummel, die vroeger de rol van Tinneke speelde in ‘De Buurtpolitie’, deelde een vreselijk verhaal van haar vriendin in Italië. “Mijn vriendin Marianna woont in het centrum van Italië. Samen met haar gezin zit ze al weken in volledige lock down. Ik bel haar regelmatig om te horen of ze ok is”, legt Nicoline uit op de sociale media.

“Vandaag vertelde ze me dat haar oma een hartaanval had gehad. Ze werd met loeiende sirenes naar het ziekenhuis overgebracht en 2 uur later weer naar huis gestuurd met de boodschap dat de familie moest bidden dat het niet opnieuw zou gebeuren, want dan zou ze het niet overleven. Alle bedden in het ziekenhuis worden namelijk ingenomen door COVID-19 patiënten…”

“Marianna vroeg me om jullie op het hart te drukken toch vooral thuis te blijven. De meesten onder ons zijn jong en sterk. De meesten onder ons zouden dus het coronavirus wel overleven. Maar er zijn zoveel andere mensen, mensen die wat ouder zijn, of jonge mensen die een immuunsysteem hebben dat niet goed werkt. En die overleven het niet. En Marianna's oma, die geen coronavirus heeft, maar wel een hartaanval, die mag niet in het ziekenhuis blijven. Want er is geen plaats voor haar... Zullen we proberen om het hier niet zover te laten komen? #blijfinuwkot ???”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn vriendin Marianna woont in het centrum van Italië. Samen met haar gezin zit ze al weken in volledige lock down. Ik bel haar regelmatig om te horen of ze ok is. Vandaag vertelde ze me dat haar oma een hartaanval had gehad. Ze werd met loeiende sirenes naar het ziekenhuis overgebracht en 2 uur later weer naar huis gestuurd met de boodschap dat de familie moest bidden dat het niet opnieuw zou gebeuren, want dan zou ze het niet overleven. Alle bedden in het ziekenhuis worden namelijk ingenomen door COVID-19 patiënten... Marianna vroeg me om jullie op het hart te drukken toch vooral thuis te blijven. De meesten onder ons zijn jong en sterk. De meesten onder ons zouden dus het coronavirus wel overleven. Maar er zijn zoveel andere mensen, mensen die wat ouder zijn, of jonge mensen die een immuunsysteem hebben dat niet goed werkt. En die overleven het niet. En Marianna's oma, die geen corona virus heeft, maar wel een hartaanval, die mag niet in het ziekenhuis blijven. Want er is geen plaats voor haar... Zullen we proberen om het hier niet zover te laten komen? #blijfinuwkot ??? Tag hieronder je vrienden/vriendinnen/geliefden die deze boodschap moeten horen ??

Een bericht gedeeld door Nicoline Hummel official (@nicolinehummelofficial) op