VTM

VTM neemt belangrijk besluit over programma van Axel Daeseleire nadat hij het coronavirus heeft opgelopen

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Axel Daeseleire werd getroffen door het coronavirus. Hij is intussen weer thuis, maar kroop door het oog van de naald.

De ziekte van Axel heeft ook zo zijn gevolgen voor zijn nieuw programma ‘Axel Gaat Binnen’. In onderling overleg werd besloten om het programma niet dit voorjaar uit te zenden, maar wel in het najaar.

In het programma Axel Gaat Binnen opent Axel Daeseleire deuren van arena’s waar je normaal niet zomaar enkele dagen kan blijven. Hij verblijft er telkens vijf dagen 24 op 24 en leeft mee op het ritme van de bewoners. Zo logeert Axel vijf dagen en vier nachten in een brandwondencentrum, een woonzorgcentrum, een revalidatiecentrum, een crisisopvang voor drank- en drugsverslaafden, een centrum voor mensen met een verstandelijke handicap en een forensisch psychiatrisch centrum. De opnames zijn ingeblikt voor de coronacrisis, maar het afwerken (o.a. inlezen) van de afleveringen moet nog gebeuren.

“We zijn enorm opgelucht dat Axel het ziekenhuis heeft mogen verlaten en terug thuis is”, reageert Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM. “We willen hem nu vooral alle rust gunnen zodat hij zo goed mogelijk kan revalideren. Zijn programma Axel Gaat Binnen zenden we dan dit najaar uit.”