André Hazes trekt merkwaardig besluit: “Komt door die vloek”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
André Hazes heeft voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis weer gezongen. Hij deed dat in het Nederlandse tv-programma ‘Jinek’.

André Hazes zei in het programma dat hij het optreden erg mist. “Ik oefen thuis mijn stem niet. Het lijkt alsof ik alleen papa ben en partner van Monique. Ik sta 9 uur 's ochtends op terwijl ik normaal dan naar bed ging. Al is dat overdreven hoor", lachte hij. 

"Dat is m'n leven. Ik zing niet meer onder de douche, niet meer in de auto. Het is gewoon even klaar ofzo. Ik ben dus wel blij dat ik weer m'n ding kan doen."

André betreurt het ook dat hij sommige dingen deelde op Instagram. "Ik ben er niet trots op ofzo maar ik denk dat dat de vloek is van mijn achternaam. Ik heb een karakter: als iemand tegen mij zegt je moet het niet doen dan wil ik maar één ding en dat is het wel doen.”

"Ik sta er op dat moment achter dus dan wil ik er alles aan doen en aan iedereen laten zien dat het me wel gaat lukken. Als ik het zelf wil, dan wil ik het. Ik luister misschien iets te veel naar mezelf."