VTM

Christophe vertelt hoe hij zijn nieuwe vriend leerde kennen: “Die vonk was er meteen”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Kort nadat hij en Nick beslisten om niet gehuwd te blijven, vond Christophe de liefde bij een andere man. In Het Nieuwsblad vertelt Christophe hoe ze elkaar hebben leren kennen. Dat gebeurde heel onverwacht en snel.

“Vrij kort na het beslissingsmoment in november hebben wij elkaar leren kennen op een feestje. Een gemeenschappelijke vriendin heeft ons aan elkaar voorgesteld”, zegt Christophe Ramont.

“In het begin dacht ik: hier heb ik de tijd en ruimte niet voor. Dus heb ik de boot een tijd afgehouden. Maar die vonk was er meteen, dat kan je niet blijven ontkennen. En de aanhouder wint, dus toen heb ik het verzet laten varen en intussen zijn we een paar maand verder.”

Nick heeft de nieuwe vriend van Christophe gezien en goedgekeurd, dat hadden ze elkaar beloofd. “Ik deed die aankondiging wel met een klein hartje, want het is een beetje speciaal. We zijn nog altijd getrouwd. Maar we hebben zo'n band gesmeed, dat je die goedkeuring ook wel verlangt van elkaar.”

“Nick vroeg wie hij was, of ik een foto had en liet meteen weten dat hij echt blij voor me was. Dat hij hoopt dat het de man van mijn leven mag worden. Hij moest heel hard lachen toen ik toegaf dat ik het moeilijk vond om dat te zeggen. En toen hebben we elkaar voor kalf uitgescholden, zoals we wel vaker doen.”