Familie vermiste Theo Hayez heeft belangrijk nieuws gekregen van de Australische politie

door: PMN
De familie van Theo Hayez heeft belangrijk nieuws gekregen van de politie. Het is bijna een jaar geleden dat Hayez vermist raakte in Australië.

Het was de familie zelf die het nieuws maandag bracht op Facebook. De familie zegt dat er nieuwe onderzoeken hebben plaatsgevonden naar de verdwijning. De politie rondde ook het DNA-onderzoek af naar twee haren in een pet die aan hen bezorgd werd.

De resultaten van dat DNA-onderzoek "wijzen op een familieband en neigen de betrokkenheid van de pet te bevestigen en dus ook dat Theo Hayez in deze omgeving aanwezig was." Dat heeft Bruzz vernomen uit goede bron. De pet werd in juli vorig jaar door vrijwilligers gevonden in de struiken naast de vuurtoren van Byron Bay tijdens een van de vele zoekacties.

Nieuwe campagne
De familie laat weten dat ze nog elke dag aan Theo denkt. Ze laten de moed niet zakken. Er is een nieuwe campagne gelanceerd om nog meer informatie te verzamelen. Ze probeert nog steeds contact te zoeken met getuigen of mensen met informatie over Théo in de nacht van 31 mei op 1 juni 2019.

Theo Hayez raakte bijna een jaar geleden vermist. De 18-jarige Théo Hayez reisde eind 2018 naar Australië en zou begin juni 2019 terugkeren naar België. Hij werd het laatst gezien op de avond van 31 mei 2019 in Byron Bay. Een dag later werd zijn werd het signaal van zijn telefoon opgepikt bij de vuurtoren van Bryon Bay, maar verder ontbreekt elk spoor.