Nieuwe klap voor familie vermiste Céline: "Begrijpelijk dat ze er kapot van zijn"

door: STS
Céline Cremer
Afbeelding bron: Facebook.com/Tas.Police

De Australische politie heeft geen goed nieuws voor de familie van Céline Cremer. De zoektocht naar de vermiste Belgische toeriste is stopgezet.

De 31-jarige vrouw werd voor het laatst gezien bij Philosopher Falls, op het eiland Tasmanië. Haar wagen werd daar ook aangetroffen op de parking.

Zoekacties in het gebied leverden niets op. Aangezien het momenteel winter is in Australië gaan de autoriteiten ervan uit dat de vrouw niet meer in leven is.

De Tasmaanse politie zegt voortdurend in contact gestaan te hebben met de familie van de vrouw. Nu is er een nieuwe klap voor hen: er wordt niet meer gezocht.

"Het is uiteraard een schrijnende situatie en ze zijn er begrijpelijkerwijs kapot van", verklaart politiecommissaris Wilkinson in een persbericht.

"Nu we de formele zoektocht opschorten, wil ik onze gedachten overbrengen aan Célines familie en dierbaren in deze moeilijke tijd."

Dat de zoekacties worden stopgezet betekent echter niet dat het dossier afgesloten wordt. "Alle verdere informatie die relevant is zal grondig worden opgevolgd en we hopen nog steeds haar familie en dierbaren antwoorden te kunnen geven."