Ontaarde moeder mishandelt zoon: "Ze knipte zijn tanden af en deed nog meer vreselijke dingen"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay
Een vrouw uit de Amerikaanse staat Florida wordt ervan beschuldigd haar geadopteerde zoon zwaar fysiek mishandeld te hebben.

Patricia Hyler uit het plaatsje Pace wordt ervan verdacht de 14-jarige jongen geslagen en gesneden te hebben en zijn tanden te hebben afgeknipt met een tang.

Ze dwong hem ook een hondenketting te dragen en liet hem slapen op een vuile betonnen vloer. Wassen gebeurde buiten, in de tuin, waar de vrouw de jongen afspoot met een tuinslang.

Lokale sheriff Bob Johnson spreekt van de ergste zaak die hij ooit zag in zijn 38 jaar lange carrière. "Als een vader zeg ik: ik word er pisnijdig van", verklaarde hij tegenover de pers. "Dat iemand een ander mens zoiets aandoet, is al erg genoeg. Maar als je een kind zoiets aandoet, dan wordt het persoonlijk."

School

Hyler zou alle vier haar adoptiekinderen fysiek mishandeld hebben, maar vooral de 14-jarige jongen, die al zeven jaar bij haar en haar echtgenoot woont. "Ze gaf hem zelf onderwijs, omdat ze wist dat als hij naar school zou gaan, iemand haar zou aangeven", aldus de sheriff.

De politie kwam het misbruik op het spoor nadat een van de adoptiekinderen iemand een sms stuurde over de problemen. Die persoon lichtte de politie in. De vrouw is nu in beschuldiging gesteld van kindermishandeling.