Het gaat niet goed met moeder van vermiste Ken: “Worden langs alle kanten tegengewerkt door gerecht”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er is opnieuw hoop dat we eindelijk gaan weten wat er gebeurde met de vermiste Maddie McCann. Ze verdween in 2013.

Ook in ons land zijn er langdurige verdwijning dossiers die niet raken opgelost. Eén daarvan is dat van Kim en Ken. De ouders wachten al meer dan 26 jaar op antwoorden.

De kinderen verdwenen 26 jaar geleden toen ze 11 en 8 jaar oud waren. Kims lichaam werd gevonden in het Antwerpse Asiadok, maar van Ken is er nog steeds geen spoor.

“Enkele jaren geleden lieten we Kenn doodverklaren, om administratieve redenen”, legt Willy Bauwens uit in Dag Allemaal. Hij is de partner van Tinny Mast, de moeder van Kim en Ken.

“Ik weet niet of het een groot verschil zou maken indien Kens lichaam toch nog zou worden gevonden. Het zou maar een kleine troost zijn. Maar we willen wel weten welk monster dit gedaan heeft.”

Het gaat niet goed met Tinny Mast. Haar gezondheid lijdt erg onder de hele zaak. Op antwoorden rekent ze niet meer. “We worden langs alle kanten tegengewerkt”, zucht Willy. 

“Zo drongen we bij een speurder nog eens aan. ‘Zeggen jullie dan waar we moeten zoeken?’ antwoordde de man sarcastisch. Tja…"