Queen Elisabeth heeft onverwacht nieuws voor Harry en Meghan

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle trokken naar de Verenigde Staten. Ze stapten ook uit de Britse monarchie.

In het nieuwe boek 'Meghan & Harry. Op zoek naar vrijheid' doen royaltywatchers Omid Scobie en Carolyn Durand een poging om te schetsen hoe het allemaal precies gelopen is. 

"We leerden uit onze gesprekken met meer dan honderd getuigen dat het koppel het leven buiten die opgelegde beperkingen wilde verkennen. In het begin hebben ze nog gehoopt dat ze konden functioneren op basis van 'half in, half uit de koninklijke familie'. Maar dat lukte niet", vertelt Omid Scobie aan Het Laatste Nieuws.

"Er is een veelzeggende passage waarin Meghan aan een vriendin toevertrouwt: 'Ik heb alles achtergelaten voor deze familie en ik was bereid mijn héle leven op te geven om het te doen werken.' Ze heeft er alles aan gedaan om het te doen slagen."

Omid ziet Harry en Meghan nog terugkeren naar Groot-Brittannië. "Hun woning, Frogmore Cottage, zal altijd hun thuis zijn in het Verenigd Koninkrijk. Helaas heeft corona een surrealistische situatie gecreëerd waardoor ze vastzitten in Los Angeles. Ik ben er zeker van dat ze heel graag hier waren geweest voor de zomer."

"Ik weet van bronnen dat ze plannen hadden om de Queen te bezoeken in Balmoral (kasteel in de Schotse Hooglanden, waar de koningin haar zomers doorbrengt, red.). We gaan ze hier zeker nog terugzien. De Queen heeft de deur laten openstaan voor een terugkeer."