Mikey (19) uit Brugge wordt genadeloos vermoord: Dit is wat de speurders nu weten

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Drie jaar na de feiten heeft het parket in Brugge het onderzoek afgerond. Mikey Peeters, een 19-jarige jongen uit Brugge kwam gruwelijk om het leven.

Op 30 mei 2014 wordt Bruggeling Mikey Peeters op de Brugse Markt neergestoken. Hij raakte verwikkeld in een ruzie met Leuvenaars Suleyman B. (22) en Steven V.G. (23). Mikey zou de twee aangesproken hebben omdat ze zomaar met een knipmes stonden te zwaaien. Dat zou hem fataal worden. De twee brachten hem met zes messteken om het leven.

V.G. besloot om zichzelf een dag na de feiten aan te geven. Hij werd niet veel later vrijgelaten door de raadkamer. In drie jaar tijd slaagde hij erin om een paar keer zijn voorwaarden te schenden. Sinds vorige maand is hij vrij met een enkelband. Suleyman B. daarentegen vluchtte meteen naar Tsjetsjenië, waar hij nog steeds verblijft.

Het Brugse parket meldt vandaag dat het onderzoek naar de moord op Mikey Peeters vandaag werd afgerond. Drie jaar na de feiten willen ze de twee daders voor de correctionele rechtbank brengen.