Terminaal zieke Jarno (18) droomt ervan om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan, maar dan gaat het compleet mis

bron: Het Nieuwsblad/ HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
De 18-jarige Jarno Ivens uit Wechelderzande had grote dromen. Toen hij te horen kreeg dat hij een hersentumor had, sloeg dat nieuws in als een bom. Zijn vrienden en familie besloten de laatste wensen van de zieke Jarno in vervulling te laten gaan, maar dan gebeurt dit.

Jarno, die ook kampt met autisme, kreeg te horen dat hij nog maar twee jaar te leven had. De jongen besloot de moed erin te houden en stelde een bucketlist samen, een lijst met dingen waar hij van droomde om nog te doen voor zijn dood. Zijn vrienden en familie zouden al deze wensen in vervulling laten gaan de komende twee jaar.

Jarno wilde nog graag de Big Ben in Londen zien, zich helemaal laten gaan in het shoppingcenter, aan minigolf en lasershooting doen en met een oude jeep rijden. "Ik eet graag ne keer ne pizza en ik vind ook feestjes plezant", vertelde Jarno onlangs nog in Het Laatste Nieuws. "Ik ga er echt van genieten, dat weet ik zeker".

Het mocht niet baten. Vandaag is het nieuws gekomen dat Jarno is gestorven. Vroeger dan verwacht. De jongen had een longontsteking opgelopen, wat hem het leven kostte.