“Plots moest ze vechten voor haar leven”: Jonge moeder deelt hartverscheurend verhaal over haar kersverse baby

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Get Surrey/ Emma Woodland
De kleine Bonnie werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht toen haar moeder opmerkte dat het meisje hevig begon te ademen. Haar toestand verslechterde aanzienlijk. Het zag er niet goed uit voor baby Bonnie.

De moeder van de vijf maanden oude baby wil andere ouders waarschuwen voor wat haar overkomen is. Volgens Emma Woodland moeten alle ouders zich hiervan bewust worden. De vrouw merkte op dat er iets was met haar baby, dus trok ze naar de huisarts. Die stelde haar al snel gerust: een verkoudheid, niets waarover Emma zich grote zorgen moest maken. Alles zou zeker en vast goedkomen met baby Bonnie.

In minder dan een dag tijd verslechterde de toestand van het meisje drastisch. De moeder belde de hulpdiensten, die Bonnie onmiddellijk naar het ziekenhuis overbrachten. Daar ging het goed mis.

“Ze was nog oké toen we met haar naar het ziekenhuis gingen, maar toen stopte ze plots met ademen”, vertelt Emma ongerust. De artsen besloten de kleine Bonnie aan een machine te leggen die haar in leven moest houden. Uit onderzoek bleek dat Bonnie bronchiolitis had, een infectie die voorkomt bij baby’s en jonge kinderen.

Intussen gaat het stilaan beter met Bonnie. Het meisje kroop door het oog van de naald. Gelukkig kon haar moeder op tijd ingrijpen. Als je voelt dat er als moeder iets mis is met je baby, grijp dan onmiddellijk in, klinkt het bij de jonge moeder. “Je voelt je zo machteloos want je wilt je kind helpen, maar dat gaat niet.” Het moederinstinct? Dat is volgens haar nog altijd de beste raadgever, wat dokters ook mogen zeggen.

(Bron foto's: Mirror UK)