VTM

Vriendin van Gert Verhulst heeft plannen voor zijn verjaardag: “Dat mag ik echt niet doen, hij zal het verschrikkelijk vinden”

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst wordt vandaag vijftig jaar. Het is een mijlpaal en die zal voor hem niet onopgemerkt voorbij gaan. Daar heeft zijn vriendin Ellen voor gezorgd.

“Gert is echt een fantastische vader voor zijn kinderen”, laat Ellen weten in TV-Story. “Hij heeft zo’n unieke en prachtige band met zijn kinderen Viktor en Marie. Zijn kinderen zijn met de jaren zijn beste vrienden geworden.”

“Het is heel mooi om zien en ik ben ook blij dat ik dit van dichtbij mag meemaken. Ondanks het feit dat Gert al veel bereikt heeft, blijft hij enorm ambitieus. Hij is ook steeds bezig met nieuwe dingen te bedenken, echt straf!”

En deze week wordt Gert vijftig “Maar een verrassingsfeest zal er niet komen”, zegt Ellen. “Daar zou ik hem geen plezier meedoen. Ik weet dat hij dat verschrikkelijk zou vinden. Ik heb als verrassing - en hij weet dat ook - een uitstapje geboekt naar Amsterdam. We gaan daar logeren in zijn favoriet hotel, samen met de kinderen.”