Om deze 3 redenen speelt Gabulov bij Club Brugge

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Toen de transfer van Gabulov naar Club Brugge werd aangekondigd, was dat een grote verrassing voor velen. Zelf heeft de Rus 3 redenen om voor blauw-zwart te kiezen.

Eerst en vooral droomt hij al enkele jaren van een avontuur in het buitenland. "Zonder deze uitdaging was mijn carrière niet compleet geweest”, zegt hij bij Het Nieuwsblad. “Club Brugge interesseerde mij meteen. Eens hier aangekomen viel de professionaliteit van de club mij meteen op. Alles staat in het teken van winnen."

Ook het feit dat hij waarschijnlijk met Club in de Champions League zal uitkomen, is een extra motivatie. "Ik speelde al op het kampioenenbal met CSKA Moskou in 2011. Toen moest ik de geblesseerde Igor Akinfeev vervangen. Eens je geproefd hebt van de Champions League, wil je terug. Ook die factor was belangrijk.”

Last but not least wil hij gewoon voor de prijzen spelen en zijn trofeeënkast vullen. "Mijn keuze voor Club was dus ook eentje om prijzen te pakken. Ik zie een ambitieuze ploeg die voor de eerste plaats gaat en prijzen wil pakken. We willen er absoluut het maximum uithalen.”