Charlotte (17) stuurde per ongeluk pikante boodschap naar verkeerde persoon, niet veel later is ze dood

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Cavendish Press
Charlotte Guy, een 17-jarig meisje, werd dood aangetroffen door haar vriendje Jack met wie ze relatieproblemen had. Vlak voor haar dood kreeg haar hij een pikant bericht waaruit bleek dat Charlotte het bed met iemand anders had gedeeld. Nadat ze besefte wat ze had gedaan, excuseerde ze zich meteen bij Jack. “Vaarwel. Sorry, vergeef me alsjeblieft”, was het laatste wat hij van haar hoorde.

Twee jaar geleden leerden Charlotte Guy (17) en Jack Hurst (20) elkaar kennen en werden op slag verliefd. Net zoals dat in elke relatie gaat waren er ups en downs. Maar verschillende roddels over Jack tastten het vertrouwen van Charlotte onherroepelijk aan, waardoor ze zich niet meer gelukkig voelde bij hem. Ze wilde de relatie stopzetten, maar Jack wou haar niet zomaar opgeven.

Toen Charlotte een avondje ging stappen met haar vriendinnen, leerde ze echter iemand anders kennen. Het meisje had enkele glazen vodka op en bedroog Jack uiteindelijk die avond. Toen Charlotte de dag erna een berichtje wilde sturen naar haar minnaar, stuurde ze dit per ongeluk naar Jack. Uit het bericht bleek duidelijk dat ze overspel had gepleegd.

Het tienermeisje raakte helemaal in paniek en stuurde Jack meteen een sms met haar excuses: “Ik hou van je, maar ik weet dat je me nu wel zal haten”. Al snel ontstond een hevige woordenwisseling tusesn het koppeltje. Charlotte wou alles uitleggen, maar Jack wilde helemaal niets meer van haar horen. Het tienermeisje besefte dat ze Jack had gekwetst. Toen Jack een sms’je kreeg met “Vaarwel. Sorry, vergeef me alsjeblieft” sloeg hij in paniek. “Ik probeerde haar meteen te bellen, maar ze nam niet op”, vertelt Jack.

Jack maakte zich doodongerust en kon via zijn telefoon lokaliseren waar Charlotte zich bevond, vlak bij de school waar ze studeerde voor verpleegster. Daar vond hij zijn vriendin opgehangen aan een boom. Hij verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten, maar de tiener was al overleden.

Uit autopsie blijkt dat het meisje vlak voor haar dood cocaïne had genomen alsook alcohol. Charlotte kampte al langer met psychische problemen volgens Jack. “Ze vertelde altijd dat ze aanvoelde alsof ze niet voor deze wereld was gemaakt”, vertelt hij. “Ook was ze erg onzeker over onze relatie en wilde die stopzetten, maar dat wilde ik niet.” De ouders Charlotte vertellen dat het meisje zich al langer ongelukkig voelde. "We wisten dat ze veel stress had op school en dat ze problemen had met haar vriendje. Dat had een grote invloed op hoe ze zich voelde", vertellen de ouders vol ongeloof over de dood van hun 17-jarige dochter.

(Bron foto Jack: Cavendish Press)

(Bron foto Charlotte: Cavendish Press)