Andy Peelman uit 'De Buurtpolitie' schrok zich rot toen hij deze vraag kreeg over zijn hond

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Andy Peelman is bekend als inspecteur Koen Baetens uit 'De Buurtpolitie'. Ook in het echte leven is hij een politieagent. En beide jobs doet hij samen met zijn partner Barry, zijn Mechelse Herder.

En die partner is misschien wel nóg bekender als Andy zelf. "Hij razend populair geworden, niet te doen! Barry is ook in het echt mijn patrouillehond bij de politie. Ik ben inspecteur en begeleider in de hondenbrigade van Brussel - al ben ik nu met loopbaanonderbreking door 'De Buurtpolitie'."

"Ik heb Barry al zes jaar en ben helemaal gek op hem. De fans blijkbaar ook. Als ze mij op straat met Barry tegenkomen, vragen ze tegenwoordig eerst een foto met hem en pas nadien met mij. Ongelofelijk toch? En Barry beseft er zelf niks van."

Maar ook kreeg hij wel een heel bijzondere vraag in verband met Barry. Zo hebben fans hem al gevraagd voor puppy's van Barry. "Die vraag heb ik al gekregen, ja. Barry is een Mechelse herder met een serieuze stamboom. We gaan hem niet met de eerste de beste laten kweken. Voorlopig ga ik daar niet op in, maar zeg nooit nooit. Misschien komen die kleintjes er zelfs sneller dan verwacht. Maar daarvoor moet je naar de film kijken."