Donker verleden en haar gouden mandje nooit gevonden: Is dit de zieligste asielhond van Vlaanderen?

door: STS
Vicky
Afbeelding bron: Facebook.com/DierenasielGenk

Een Mechelse herder zit al vijf jaar in een dierenasiel. De medewerkers blijven hopen dat ze in de toekomst ergens terechtkan.

Vicky wordt in december 9 jaar. De voorbije vijf jaar zat ze in het dierenasiel in Genk. Ze wacht nog steeds op iemand die haar baasje wil worden. Een probleem is dat ze niet met andere honden, katten of kleine kinderen samen kan gezet worden.

"Ze is een ontzettend lieve dame, die voor het asiel een ellendig bestaan kende", klinkt het op de website van dierenasiel Genk.

"Er is nog veel werk aan de winkel, gezien zij een donker verleden heeft waarin ze aan haar lot overgelaten werd in een ren."

"Ze kent het leven binnen in een huis niet: meubilair, een tv, een wasmachine, een radio… het zullen 'aliens' zijn voor Vicky. Wat veel belooft, is dat ze erg slim is, en zij dus vermoedelijk heel snel zal bijleren."

"We zoeken mensen die openstaan voor deze schat van een dame, en geduldig met haar vanuit een ruimdenkende blik, in stappen, een huissituatie haar eigen willen maken. Er is geen twijfel aan haar capaciteit, we zoeken simpelweg de gouden kans!"