'Kleurrijk figuur uit The Sky Is The Limit wordt opvolger van Coucke'

door: Redactie
Marc Coucke is dezer dagen op zoek naar een overnemer voor KV Oostende. De toekomstige baas van RSC Anderlecht voert gesprekken met tal van mensen, en er komt stilaan schot in de zaak. Zo zou Salar Azimi (35) KVO wel zien zitten.

De steenrijke zakenman, bekend van het VIER-programma The Sky Is The Limit, is alvast kandidaat-overnemer. Dat meldt Het Laatste Nieuws. “Hij is één van de vele kandidaten, ja. Maar niks is al definitief”, klinkt het bij Oostende.

Azimi bezocht gisteren (dinsdag, nvdr.) de Versluyst Arena om het overnamedossier te bestuderen. Samen met zijn broer Sasan werkte hij zich van straatarm vluchteling uit Iran op tot multimiljonair dankzij een gsm-winkel in het Zeeuwse Sluis. Tegenwoordig bezitten de broers ook een aantal elektroshops, een hotel en vastgoed.

Salar Azimi, stak gisteren niet weg dat hij het dossier kwam bestuderen. Hij werd voorgereden in een zwarte Rolls-Royce met chauffeur en met een hele delegatie in zijn kielzog. Marc Coucke was niet van de partij.

10 à 15 miljoen

Coucke wil overigens 10 à 15 miljoen euro voor KVO, maar daar staat tegenover dat de club 23,5 miljoen schulden heeft. Al zou dat bedrag met 9 miljoen moeten zakken als alle achterstallige betalingen voor transfers van spelers zijn binnengekomen.