Door dit gaat 13-jarige dochter van Koen Wauters nu al enorm veel geld verdienen

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De dertienjarige Zita wil graag in de voetsporen van haar vader treden en BV worden. Zita werd op het Gala van de Gouden K's uitgeroepen tot dé Ketnet-ster van het jaar.

Ze acteert in het theater, en straks is ze ook te zien in de bioscoopfilm 'Niet Schieten', ze maakt vlogs op Youtube voor Ketnet. Maar toch blijft Zita met haar beide voetjes op de grond. "Eerst mijn diploma, daarna zien we wel", aldus Zita Wauters. Sommige van haar video's worden meer dan een half miljoen keer bekeken. 

Ook vlogster Talisa Loup gelooft in Zita. "Ik ben toevallig eens op één van haar video's uitgekomen, en was meteen onder de indruk. Sindsdien volg ik haar." Er zijn heel wat vloggers die rijk worden van hun hobby. "En Zita kan over enkele jaren vast en zeker dik de kost verdienen als vlogger", aldus Talisa. 

"Want België zal het voorbeeld van Nederland wel volgen. Daar behoren vloggers als Enzo Knol en Onnedi tot de grootverdieners. Die vangen vaak meer dan 25.000 euro per maand! Mij brengt het slechts een leuke extra op. Maar ja, ik heb heel wat minder views dan Zita..."