Patiënten gaan naar tandarts maar dan gaat het goed mis: Tandarts geeft hen zwaar verdovingsmiddel en doet dan het ondenkbare

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Eén van de personen waar je normaal gezien vertrouwen in hebt, is wel je tandarts. Maar niet elke tandarts is te vertrouwen, zo blijkt.

Daar kunnen de patiënten van een tandarts in Ganshoren over meespreken. De man riskeert minstens vier jaar cel voor het aanranden van minstens drie patiënten. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De zaak kwam aan het licht nadat een 19-jarige vrouw klacht had ingediend. De tandarts zou haar een zwaar verdovend middel toegediend hebben en haar daarna betast hebben. Ze vroeg hem om te stoppen, maar hij bleef verder doen, totdat er iemand aanbelde. De tandarts zou ook nog twee andere patiënten hebben aangerand.

De tandarts ontkent alles, maar hij heeft zijn verleden niet echt mee. In 2007 kwam hij al eens in opspraak in Namen. Die zaak werd toen geseponeerd, waarna hij naar Ganshoren verhuisde. De rechter doet een uitspraak in deze hele zaak op 9 april.