Moeder van vier kinderen sterft bij tragisch incident bij haar thuis

door: STS
Lisa
Afbeelding bron: Facebook.com/RssndalePolice

Een vrouw is thuis op tragische wijze om het leven gekomen. Ze viel van de laatste treden van een trap en stootte haar hoofd.

De 36-jarige Lisa uit het Engelse Rossendale, een moeder van vier kinderen, had thuis samen met haar beste vriend naar een voetbalwedstrijd gekeken. De twee waren behoorlijk dronken geworden.

Op een gegeven moment deed de vrouw Elton John na en zong ze 'Don’t Let the Sun Go Down on Me'. Dat nummer zongen de vrouw en haar beste vriend wel vaker. Zij deed dan of ze de beroemde zanger was.

Maar bij het afdalen van de trap liep het helemaal mis. Ze struikelde over de laatste treden, viel en stootte de achterkant van haar hoofd. Ze raakte daarbij het bewustzijn kwijt.

Haar vriend slaagde er niet in haar wakker te krijgen en probeerde haar tevergeefs te reanimeren. In plaats van de hulpdiensten te bellen, ging hij een uur later in paniek naar zijn moeder en zei hij volgens The Sun: "Ik heb geprobeerd, ik heb geprobeerd, maar ze stierf in mijn armen en daarna ben ik vertrokken."

Anderhalf uur na de val werden de hulpdiensten dan toch verwittigd, maar ondanks hun inspanningen konden ze niet anders dan het slachtoffer doodverklaren.

Omdat het lichaam van het slachtoffer verplaatst was geworden na haar overlijden, werden de vriend, de partner van het slachtoffer en haar huisgenote gearresteerd op verdenking van moord.

WhatsApp

Onderzoek wees echter uit dat spraakberichten op WhatsApp aantoonden dat de vrouw zich goed amuseerde in de uren voor haar dood. De drie werden vrijgelaten en een lijkschouwer bevestigde dat het overlijden te wijten was aan een tragisch ongeluk. De vriend drukte zijn spijt uit voor het achterlaten van het slachtoffer.