Peuter schiet zwangere mama in de rug: Vrouw en baby overleden

door: STS
politie amerika
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een moeder is om het leven gekomen nadat haar 2-jarige zoontje een vuurwapen vond en haar in de rug schoot. De vrouw was zwanger, en ook haar baby overleefde de schietpartij niet.

Het drama speelde zich af in Norwalk, in de Amerikaanse staat Ohio. Een 2-jarig kind had er thuis in een nachtkastje een vuurwapen gevonden en was daarmee beginnen te spelen.

Op een gegeven moment ging het wapen af en werd zijn 31-jarige moeder, die de was aan het doen was, door een kogel in de rug getroffen.

De vrouw, die acht maanden zwanger was, kon zelf de hulpdiensten en haar echtgenoot, die gaan werken was, nog bellen.

Ze werd naar het ziekenhuis gebracht, waar artsen het leven van de baby probeerden te redden door een keizersnede uit te voeren. Maar zowel de moeder als de baby lieten het leven.

"Er zijn geen woorden voor de pijn die ik voel en het verlies dat ik voel. Ze was en is de liefde van mijn leven en zal dat voor altijd zijn", citeert The Daily Mail de echtgenoot van het slachtoffer.

De politie voert een onderzoek. De woonst zou voorzien zijn van veiligheidsmaatregelen zoals babyhekjes in de meeste deuropeningen en slotjes op de lades.