Familie van vermiste Walter doet ultieme oproep: "We zijn ten einde raad"

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

De familie van de vijftiger uit Mol die al meer dan een week spoorloos is, is ten einde raad. Alle zoekacties hebben tot dusver niets opgeleverd.

De 59-jarige Walter Cambré is vermist sinds hij op maandag 16 januari 2023 omstreeks 18.40 uur zijn woning in de Lijsterdreef in Mol verliet. Daarna werd hij nog gezien aan de Millegemseweg, enkele kilometers verderop. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

"In het begin dachten en hoopten we: hij zal wel snel terugkomen. Maar de dagen bleven er maar bijkomen. Intussen zijn we ten einde raad", vertelde zijn dochter op RTV.

Zoekacties met een helikopter en speurhonden leverden niets op. "Het is heel vreemd dat iemand op een bepaald punt gewoon verdwijnt. Wij weten niet wat op dat punt gebeurd is. Alle zoekacties van de politie, van onszelf, van buren en vrienden leveren niets op. Het is heel vreemd."

Carrefour

Op de dag van zijn verdwijning had de man nog boodschappen gedaan in de Carrefour in Ezaart. "Die boodschappen zijn niet hier. Hij zou brood, confituur, appelsap en choco gekocht hebben. Dus moesten mensen een zak vinden met boodschappen in... met die tip zouden we ook heel blij zijn."

"We zijn nog altijd hoopvol dat iemand hem vindt of een spoor heeft. Ik wil zeker nog een extra oproep doen aan mensen die iets gezien zouden hebben en aan mensen die camera's hebben hangen aan hun huis. Het spoor loopt dood, dus elke kleine tip is nuttig."

Wie Walter gezien heeft of meer weet over zijn verdwijning, kan de politie contacteren via opsporingen@police.belgium.eu, of via het gratis nummer 0800/30.300.