Grote zorgen om vermiste Valentin (23): "Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem"

door: STS
Valentin Footman
Afbeelding bron: Federale politie

Een twintiger is vermist nadat hij een avondje ging stappen in een discotheek in Gent. Er is nu een opsporingsbericht verspreid.

De 23-jarige Valentin Footman, afkomstig uit Incourt, werd op 4 maart rond 00.30 uur voor het laatst gezien aan discotheek Kompass Club, aan de Nieuwevaart in Gent. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Zoekacties, ook met een helikopter, leverden tot dusver niets op. Dinsdag werd met drie boten gezocht in het water van de Oude Dokken.

Op vraag van het Oost-Vlaamse parket heeft de politie een opsporingsbericht verspreid: "Valentin is 1m79 lang en normaal gebouwd. Hij heeft lang, bruin haar met mèches, een baard en een snor. Hij draagt een bril."

"Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerbruine broek, een beige sweater met kap van het merk Nike, een pet en Air Max baskets van het merk Nike."

Wie de jongeman gezien heeft of waardevolle informatie heeft, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu, of via 0800/30.300.