Let op als je deze voeding at van bij onder meer Carrefour en Spar: “Contacteer je huisarts”

door: BVDO
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Wie sinds 24 november prépare kocht bij onder meer Carrefour, Spar of Makro, let toch maar beter even op voor een mogelijke besmetting door salmonella.

Het gaat om preparé van het bedrijf Norenca uit Geel, zowel de gewone versie als de martino. Er kan salmonella aanwezig zijn in het product.

De producten werden vanaf 24/11 verkocht in verschillende filialen van Makro, Metro, Spar, Carrefour, Alvo en Leaderprice. Het gaat om americain preparé, americain preparé martino en americain natuur met houdbaarheidsdata tot 30/11, 01/12 en 02/12.

Ook de rund beefburger met diezelfde houdbaarheidsdata wordt teruggeroepen. Het bedrijf vraagt klanten het product niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt.

De mogelijke symptomen van besmetting door salmonella zijn koorts, buikkrampen en diarree, binnen de 12 tot 48 uur na consumptie van het besmette voedsel.

Wie van het product at, kan best de huisarts contacteren, zo laat het bedrijf weten. Zeker jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand moeten opletten.

Meer informatie is te verkrijgen via info@norenca.be of 014/58.45.11.

Lees al het nieuws in de gratis app van Redactie24