Opnieuw klap voor Bart De Pauw: ‘Deze bekende Vlamingen laten hem nu ook vallen’

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Bart De Pauw heeft eerder dit jaar iedereen laten schrikken. De gevallen tv-maker heeft het niet makkelijk. En er is opnieuw geen goed nieuws.

Begin februari kwam er het nieuws dat Bart De Pauw een zelfmoordpoging ondernam. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dag Allemaal komt terug op dit voorval. In het tijdschrift lezen we dat mensen die Bart al jaren goed kennen ervan overtuigd zijn dat zijn ziekenhuisopname een schreeuw om aandacht was.

Bart verloor toen net twee rechtszaken. De ene rechtszaak die hij verloor ging over stalking van vrouwelijke collega’s. Bart verloor ook nog een rechtszaak tegen de VRT die ging over een miljoenenclaim.

Bart heeft nooit zijn excuses aangeboden. Veel mensen drukten hem op het hart om dit te doen, maar telkens weigerde hij dat.

Dat breekt Bart nu zuur op. ‘Het is iets wat zijn vrienden en sympathisanten maar matig kunnen appreciëren’, lezen we.

‘Ze drukten de gevallen tv-maker meermaals op het hart dat schuldinzicht tonen en sorry zeggen de kwestie zouden kunnen doen koelen zonder te blazen.’

Bart blijft nog steeds weigeren om te doen. Volgens Dag Allemaal is het gevolg dat zowel Tom Waes als Tom Lenaerts hem de rug hebben toegekeerd. Twee mensen die Bart tot zijn intieme vriendenkring mocht rekenen.

Kamp je met donkere gedachten of heb je vragen over zelfdoding, kan je terecht op het gratis nummer 1813 of op de website www.zelfmoord1813.be