Zorgwekkende verdwijning van tiener: Child Focus vraagt je hulp

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Child Focus en de federale politie maken melding van een zorgwekkende verdwijning. Een tiener is al meer dan een week vermist.

Het gaat om de 17-jarige Milan Simonek. De jongeman verliet op donderdag 23 mei 2024 zijn woning in Paal, een deelgemeente van Beringen. Op het middaguur werd hij nog gezien in Maastricht, sindsdien ontbreekt elk spoor.

Er is een opsporingsbericht verspreid in de hoop Milan snel terug te vinden. Dit is zijn persoonsbeschrijving: "Milan is 1m70 lang en is slank gebouwd. Hij heeft schouderlang blond haar. Hij heeft een piercing in zijn neus en linkeroor."

"Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte joggingbroek, een lichtgrijze trui en grijze sportschoenen. Daarnaast had hij ook een zwarte rugzak bij."

Nummer van Child Focus

Wie Milan gezien heeft of meer informatie heeft over zijn verdwijning, wordt gevraagd om Child Focus te contacteren, via het nummer 116.000. Je kan ook de politie bellen via het gratis nummer 0800/30.300 of een e-mail verzenden naar opsporingen@police.belgium.eu.

"Aan Milan wordt gevraagd contact op te nemen met zijn familie om hen gerust te stellen."