Veertiger spoorloos verdwenen: Politie en parket doen oproep aan iedereen

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Een veertiger is al enkele dagen niet meer gezien. Hij is als vermist opgegeven en er is een opsporingsbericht verspreid.

De vermiste persoon is de 44-jarige Benny Lievens uit Hofstade. Hij verliet op dinsdag 2 juli rond 00.30 uur zijn woning in de De Naeyerstraat. Daarna werd hij niet meer gezien en ontbreekt elk spoor van hem.

Op vraag van het Oost-Vlaamse parket is er een opsporingsbericht verspreid. "Meneer Lievens is 1m89 groot en atletisch gebouwd. Hij heeft kortgeschoren, grijs haar, is kalend en heeft vermoedelijk een stoppelbaard."

Tattoos op de arm

"Zijn rechterarm is volledig getatoeëerd en op zijn linkerarm heeft hij een tattoo ter hoogte van de pols. Hij stapt langzaam. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte sportshort met witte streep en een donkergrijze gilet met kap."

Witte Peugeot

"Hij verplaatst zich met een witte Peugeot 206, bouwjaar 2001, met nummerplaat 2-EEK-289."

Wie deze persoon gezien heeft, of meer weet over zijn verdwijning, wordt gevraagd om de politie te contacteren via 0800/30.300 of opsporingen@police.belgium.eu. "Aan Benny wordt gevraagd om contact op te nemen met zijn naasten om hen gerust te stellen."