Angst slaat toe bij Gustaph vlak voor halve finale: "Nachtmerries dat dat gaat gebeuren"

door: STG
Gustaph
Afbeelding bron: VRT - Roen Lommelen

Vanavond is het eindelijk zover. Dan komen we eindelijk te weten of Gustaph zal doorstoten naar de grote finale van het Eurovisiesongfestival.

Hoewel de repetities voor Gustaph er gunstig uitzien, wil dat niet zeggen dat hij er zelf ook gerust in is. De bookmakers zijn het er wel over eens dat ons land een goede kans maakt.

In Het Laatste Nieuws maakt de zanger zich ernstige zorgen over de act. Het gaat dan vooral over zijn hoed. “Dat was aanvankelijk een van mijn grootste stresspuntjes,” lacht hij. “Ik had nachtmerries dat die hoed zou afvallen", bekent hij.

"Om dat te vermijden, wordt er telkens een half uur voorzien om die vast te maken. Mijn haar wordt eerst gecrepeerd en vervolgens worden er spelden ingestoken. In de hoed zitten kammetjes, die deels op mijn hoofd zitten," verklapt Gustaph.

Al deze zaken moeten ervoor zorgen dat het niet misgaat, maar voor Gustaph is het allesbehalve prettig. "Ik krijg daar behoorlijk wat hoofdpijn van. Al heb ik dat ervoor over, voor het Eurovisiesongfestival," besluit hij.

Tags gustaph