'B&B Zoekt Lief' loopt helemaal uit de hand: "Ben geen klein kind"

door: STG
B&B zoekt Lief Wim Kelly Valerie en Carol
Afbeelding bron: VTM

Deze week werd het al duidelijk: er staan heel wat spanningen op til in 'B&B Zkt Lief'. Ook volgende week staat er nog heel wat te gebeuren. De sfeer loopt stilaan op tot het kookpunt.

Uit de eerste beelden van 'B&B Zoekt Lief', blijkt ook volgende week de spanning in de lucht te hangen. We krijgen een hevige woordenwisseling te zien tussen Sandra en vrijgezel Danny.

"Ik ga even met jou open kaart spelen", begint Sandra. "Ik begrijp dat je je verdiept hebt in die lifecoaching, maar jij praat altijd met mij alsof ik een patiënt ben", begint Sandra.

"Maar jij behandelt mij precies als personeel!", slaat Danny terug. "En dat heb ik ook niet graag. Ik ben een zelfstandige man Sandra, ik ben geen klein kind meer", reageert hij.

Een uitspraak waarbij de maat vol is voor Sandra. "Wablief? Zo praat jij voortdurend met mij. Als ik jouw mening of jouw coaching wil, zal ik die wel vragen. Ik wil gewoon een normaal gesprek kunnen voeren", klinkt het. Hoe de discussie verder afloopt, krijgen we volgende week te zien in 'B&B Zoekt Lief' bij VTM.