Christiaan uit 'Blind Getrouwd' roept de hulp in van Brecht: "Wil doorgaan met mijn leven"

door: STG
JanaBlindGetrouwdChristiaan.jpg
Afbeelding bron: VTM

Christiaan Graulus heeft heel wat positieve herinneringen aan zijn avontuur in 'Blind Getrouwd'. Hij heeft een belangrijk besluit genomen over het contact met Jana.

Christiaan Graulus blikt tevreden terug op zijn avontuur in 'Blind Getrouwd'. Hoewel ze hun relatie nog een kans hebben gegeven buiten de camera's, besloten ze uiteindelijk toch om hun eigen weg te gaan.

In Showbits vertelt Christiaan hoe het nu met hem gaat. "Jana en ik hebben ons best gedaan. We hebben geprobeerd", klinkt het. "Ja, en dan denk je toch af en toe: misschien was ik niet goed genoeg", klinkt het.

Een bedenking waarvoor hij de hulp kon inroepen van Brecht, één van de andere kandidaten uit het voorbije seizoen. Dat hij daarvoor Jana niet contacteerde was dan ook een bewuste keuze.

"Jana en ik, wij horen elkaar niet meer. Of toch heel weinig", zegt Christiaan. "Ik denk niet dat dat verkeerd is. We moeten allebei een beetje door kunnen gaan met ons leven. Jana is haar ding aan het doen, ik doe mijn ding", besluit hij.