Familie Leyers solliciteert naar nieuw tv-avontuur: "Zou goede tv zijn"

door: STG
Ella Leyers in 'Over de oceaan'
Afbeelding bron: Play4

Naast haar zussen Olga en Ella is ook Dorien Leyers op televisie te zien. In het programma ‘Kennis van wonen’ probeert ze de kijker wegwijs te maken in de wereld van huizen kopen, verkopen, verhuren en verbouwen. Al blijkt de ambitie snel groter dan dat.

In ‘Kennis van wonen’ probeert Dorien de kijker wegwijs te maken in de wereld van huizen kopen, verkopen, verhuren en verbouwen. En zo heeft de zus van Ella en Olga een nieuwe opdracht beet.

“Het was geen bewuste keuze om geen tv-werk meer te doen, dus deze kans kon ik niet laten schieten”, vertelt Dorien aan Het Laatste Nieuws. Ze solliciteert ook naar een nieuw televisieavontuur.

Heel wat mensen vragen zich dan ook vaak of waarom er nog geen realityreeks rond de familie loopt. 'De Verhulstjes' en 'De Vermeires' is daar een goed voorbeeld van. In Showbits komt Dorien met een verrassend antwoord.

"Die vraag wordt regelmatig gesteld, maar ik denk dat we dat eerder schuwen", klinkt het. "We vinden het wel leuk dat we alle vier ons ding doen en dat dat soms overlapt. Echt met de vier samen, never say never, maar we voelen dat zo niet. Zeker geen reality, nee."

Al ontkent ze niet dat het een succes zou zijn. "Het zou zeker goede tv zijn, dat weet ik 100 procent zeker. Soms denk ik wel als we bezig zijn van: 'oh hier zou nu een camera moeten bij zijn", besluit Dorien.

Tags