Francesco Planckaert zegt kinderen waar het op staat: "Niet zomaar op beloop laten"

door: STG
Francesco Planckaert
Afbeelding bron: GoPlay

Francesco Planckaert wist vrijdag iedereen te verbazen met zijn passage in 'Make Up Your Mind', waarin hij zich omtoverde tot een echte dragqueen. In Primo komt hij met een belangrijke boodschap voor zijn kinderen.

Binnenkort staat Francesco Planckaert samen met mama Christa en papa Eddy op de planken. Het trio trekt naar de theaters met een show vol nostalgie en humor over hun leven, waarbij hij zelf zorgt voor de muziek.

"Twaalf liedjes breng ik, van Vlaamse schlagers tot internationale successen. En de mensen mogen meezingen. Ik heb er héél veel goesting in", klinkt het in Primo. Een ideale gelegenheid voor Francesco om zijn kinderen te zeggen waar het op staat. Hij geeft dan ook nog belangrijke waarden mee. 

"We willen dat onze kinderen respect hebben voor hun geliefden en hun vrienden, maar dat respect moet wél van twee kanten komen", klinkt het. "Als respect niet wederzijds is, moeten ze snel schakelen en hun conclusies trekken."

"Ze mogen de dingen niet zomaar op hun beloop laten. Magali en ik zijn er niet voor dat Yukka, Noa en Devon zomaar wat aanmodderen in hun vriendschappen en relaties. Lukt het niet, dan moeten ze sterk genoeg zijn om er een punt achter te zetten", besluit hij.