Gert Verhulst waarschuwt Hugo Sigal: "Dan zou verdriet nog moeilijker te dragen zijn"

door: COS
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Hugo Sigal zien we aan het einde van het jaar in de Winterrevue als 'Master of Ceremony'. Vanaf september zal hij ook in de spektakelmusical 'Red Star Line' te zien zijn.

Hugo Sigal kruipt in de musical 'Red Star Line' in de huid van Odillon. "Ik ben zo blij dat ze mij hebben gevraagd. Ik vind het fantastisch dat ik voor de eerste keer in zo'n grote productie als die van Studio 100 mag meedoen", zei Hugo na het leuke nieuws.

Hugo speelde jaren geleden al in de K3-musical 'Alice in Wonderland'. Hij is ook al jarenland bevriend met Studio 100-topman Gert Verhulst. Tot vorig jaar spraken Gert en Ellen geregeld samen met Hugo en echtgenote Nicole Josy af in Saint-Tropez.

Hugo moest in november onverwacht afscheid nemen van zijn echtgenote. "Ik denk dat het een verstandige beslissing is van hem om heel hard te werken. Dat is de beste manier om je verdriet te verwerken", zegt Gert over Hugo bij HLN Showbits.

"Als hij hele dagen thuis tussen al die herinneringen aan Nicole zou zitten, dan zou dat verdriet veel langer duren en moeilijker te dragen zijn", weet Gert. "Dus ik denk dat het verstandig is van hem om bezig te zijn, uit zijn kot te komen en te werken." Zo heeft hij geen tijd om sombere gedachten te krijgen.