Gustaph weet niet wat hij ziet op de turquoise loper tijdens 'Eurosong'

door: STG
Gustaph Eurosong
Afbeelding bron: Eén

Donderdagavond is het eindelijk zover. Dan weten we of Gustaph ons land mag vertegenwoordigen in de grote finale van 'Eurosong.'

Gustaph vertrok vorige week al richting Liverpool om zich voor te bereiden op zijn prestatie van komende donderdag. Dan strijd hij voor een plaats in de grote finale van 'Eurosong'.

"Over vier dagen is het aan #TeamBelgium om te shinen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Maar voor het zover is, zijn er nog andere dingen die moeten gebeuren. Zo ben ik vanmorgen - tegen mijn goesting - opgestaan om te gaan sporten."

"Na mijn momentje in de gym heb ik ontbeten, en had ik een meeting met onze choreograaf. We zetten alles op alles, zodat de performance top is", klinkt hij zelfverzekerd.

Het is ook de eerste keer dat er heel wat verplichtingen aan te pas komen. Zo verscheen hij op de turquoise loper. “Daar hoort make-up, styling en - jawel - dit keer zelfs shapewear bij. Da’s ook de eerste keer in mijn leven", lacht Gustaph.

De laatste weken wint hij met 'Because Of You' veel terrein. Ook de bookmakers schatten onze kansen stilaan hoger in. Of we ook effectief een plaats kunnen bemachtigen in de finale komen we nu donderdag te weten.

 

Tags gustaph