Herman Brusselmans komt met update nu hij gestopt is met roken: "Verschrikkelijk"

door: STG
Herman Brusselmans
Afbeelding bron: Photonews

Herman Brusselmans is gestopt met roken. De schrijver wil daarmee het goede voorbeeld geven aan zijn zoontje Roman, en heeft ook een belofte na te komen bij zijn vriendin Lena.

In zijn recentste column liet Herman uitschijnen dat hij opnieuw gestart is met roken, maar daar blijkt niets van aan. Dat vertelt hij aan Het Nieuwsblad. 

"Die column schreef ik zodat mensen zoals jij zich zouden afvragen: Is hij nu opnieuw begonnen of niet? Niet dus, ik ben nog steeds gestopt", klinkt het fier. "Mijn lief slaat me de kop in als ik ooit nog een sigaret opsteek", zegt Herman.

Hoewel hij zijn best probeert te doen, is het toch niet altijd makkelijk om van de sigaretten af te blijven. "Het is verschrikkelijk. Al dat gezeik over ‘het zit tussen uw oren’, dat werkt niet bij mij", wil Herman nog kwijt.

"Ik zit nog altijd volop op kauwgom te sjieken. Maar voorlopig bijt ik op mijn tanden. In februari brengt hij ook een boek uit met zijn ervaringen als ex-roker. Daarin zullen zijn columns gebundeld worden als een soort dagboek."