Herman Brusselmans neemt verrassend besluit nu zoontje Roman zes maanden oud is

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena werden in februari voor het eerst ouders. Het koppel kreeg een zoontje dat ze de naam Roman gaven.

Herman Brusselmans vindt het fantastisch om papa te zijn. "Vooraf had ik wel mijn twijfels bij het zwanger worden van mijn vriendin", gaf Herman Brusselmans een tijdje geleden toe aan Lotte Vanwezemael in de MNM-podcast 'Lotte Gaat Diep'.

"Ik wimpelde dat altijd af: 'We zijn toch goed zonder kind, we zijn vrij.' Maar op een keer was ze dan zwanger en dan was ik eigenlijk direct mee", vertelde de auteur. Intussen is kleine Roman al zes maanden oud. Herman maakt langzaamaan komaf met zijn stoere imago.

"Mijn lang haar ben ik al kwijt, maar ik geef mijn imago gaarne zijn nekschot: ik ga een elektrische bakfiets kopen", citeert HLN Herman in De Morgen. "Wij hebben geen auto en de kleine moet wel naar de crèche gebracht worden."

Herman hoopte een brommertje aan te schaffen, maar kinderen mogen pas vanaf drie jaar op een gemotoriseerd voertuig. Het wordt dus een fiets. Herman waagde zich er een tijdje geleden nog eens aan, na veertig jaar.