Jennifer Lopez als actieheld eist plaats op in lijst van meest populaire Netflix-films wereldwijd: “Geweldig... genoten van elk moment”

door: WVDS
The Mother Netflix film Jennifer Lopez
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staan heel wat actiefilms waarin vrouwen de leidende figuur zijn. En dat blijft erg aan te slaan bij het Netflix-publiek.

Een bewijs dat de aantrekkingskracht voor door vrouwen geleide actie aanhoudt is de toetreding van de bloedstollende actie-thriller met Jennifer Lopez 'The Mother' tot de lijst van meest populairste films wereldwijd. 

91 dagen na de première van ‘The Mother’ staat de film op nummer 7 van deze Netflix top 10 lijst. Ze stijgt daarmee een plaats van haar vorige 8e positie in de lijst.

In ‘The Mother’ speelt Lopez een huurmoordenaar die haar schuilplaats moet verlaten om haar dochter, die ze jaren geleden achterliet, te beschermen tegen criminelen die haar ontvoerden.

"Geweldig... genoten van elk moment van deze film", "We hebben ervan genoten! Goede actiefilm", "Zo'n fantastische film die je op het puntje van je stoel houdt!"

“Dat was een hele goede film! Ik denk dat ik hem beter vind dan haar romantische komedies!", zijn enkele reacties op de film van fans.

Tags netflix film